Добре дошли

в село Ягодина - Вила Панорама

За нас

Къща за гости – Вила „Панорама" предоставя на туристите добре обзаведени и отоплени стаи за отдих и почивка. Тя е изградена на три етажа и има капацитет за 11 (единадесет) човека.

На първия етаж на къщата за гости се намира битова механа с камина и барбекю, където има всичко необходимо за хранене на 12-16 човека. По предварителна заявка домакините могат да ви осигурят автентична родопска кухня – клин, млин, вита родопска баница, пататник, качамак в съчетание с екологично домашно краве и овче мляко, кашкавал и др. Ще ви предложат и лечебния мурсалски чай.

Може да си поръчате балканска пъстърва или прословутото „чеверме" – печено агне на шиш, което ще се прави пред очите ви в новопостроеното външно барбекю. Тук и всяка друга ваша поръчка ще бъде изпълнена. При нужда, при минимално допълнително заплащане, след предварителна уговорка, може да се предостави механата на гостите сами да си приготвят храна. Пред механата има терасовидна площадка – 36 квадратни метра, обзаведена за храна и почивка на открито.

На втория етаж е апартаментът – антре, хол, спалня и самостоятелен санитарен възел. От хола се излиза на голяма тераса с панорамен изглед към родопските хълмове и центъра на селото. Третият етаж има три стаи обзаведени в родопски стил с южно изложение – 2 двойни и 1 с три легла. Трите стаи ползват на етажа два големи санитарни възела.

Освен това вилата разполага с басейн и достатъчно места за паркиране, сателитна телевизия във всяка стая и мобилен интернет. На посетителите си домакините могат да осигурят гид и транспорт до всички места на района и страната.

Цената на едно легло е 15 лева.

Апартаментът разполага с широка спалня, диван-спалня и фотьойл-легло в хола, както и напълно оборудван кухненски бокс и се предлага за 60 лв. на вечер. При престой повече от три дена, цените могат да се договарят.

За да почувствате родопското гостоприемство, уюта и спокойствието на село Ягодина посетете къща за гости – Вила „Панорама"!